Vladimir se ZAKUCAO u autobus PUN DECE: Smrskano telo ostalo ZAGLAVLJENO u kolima, a detalji nesreće LEDE KRV u žilama

0

Vladimir Mihajlović (32) iz sela Velike Biljanice poginuo je u teškoj saobraćajki juče ujutru u centru sela Manojlovce kod Leskovca. Nesrećni mladić udario je svojim “golfom” najpe u autobus pun putnika, a potom se zakucao u betonsku školsku ogradu.

Iz autobusa su povređene četiti putnice, koje su navodno profesorke, a tragedija je mogla da bude mnogo veća jer su u to vreme đaci počeli da dolaze u školu. Srećom, niko od njih u trenutku udesa nije bio u neposrednoj blizini.

– Automobil je iz nepoznatih razloga udario u autobus, koji se posle nekoliko metara zakucao u betonsku banderu. “Golf” je odleteo u desnu stranu, zabio se u školsku ogradu i porušio njen deo. Automobil je skroz uništen – kaže izvor.

Živojin Grozdanović, ispred čije kuće se dogodio udes, čuo je buku i istrčao iz kuće.

Foto: Srbija Danas

– Kada sam izašao napolje, video sam muškarca u smrskanom automobilu i unezverene ljude kako izlaze iz autobusa. Pajserima smo pokušali da ga izvučemo iz kola, ali nismo uspeli. Potom je došla Hitna pomoć i vatrogasci, koji su ga izvukli iz olupine. Čini mi se da je bio davao znake života – ispričao je Grozdanović

Meštani sela Velika Biljanica, u kome je Mihajlović živeo sa porodicom, potreseni su tragedijom.

– Vladimir je u selu živeo s roditeljima, suprugom i dvoje male dece koja imaju dve i četiri godine. Kada smo čuli na vestima šta se dogodilo, bukvalno nam je pozlilo. Koliko znamo, on je juče ujutru krenuo na posao u firmu u kojoj dugo radi – pričaju meštani.

 

Kako navode, Mihajlović je bio poznat kao veoma pažljiv vozač.

– On je kao dete bolovao od srca, bio je na lečenju. Ozdravio je, školovao se, našao posao, a ovako da nastrada. Verovatno mu je pozlilo dok je vozio, jer svi znaju da on nikada nije jurcao kolima. U to vreme, inače, deca idu u školu, pa ne verujemo da se kretao previše brzo – dodaju sagovornici.