NAKON OVOGA TEKSTA ĆETE PROMIJENITI MIŠLJENJE O KARLEUŠI:Njegovi roditelji žive u trošnoj kući, a evo da li ih Karleuša obilazi i šta o njoj misle!

0

Suprug od pop dive Jelene Karleuše, proslavljeni fudbaler Duško Tošić, odrastao je u jednom selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Njegovi roditelji i dalje žive u ovom svom mjestu, vrlo skromno, iako im je ovaj poznati fudbaler sagradio sasvim novu kuću. A evo šta njihove komšije kažu o ovoj njihovoj porodici.

Mala trošna kuća smještena je na samom kraju jedne ulice nadomak pruge, a iza nje nalazi se nalaze ograđeni dio dvorišta koji je u stvari njihov kokošinjac. Tu i dalje žive Duškovi roditelji, iako je njima Tošić podigao skroz novu kuću. Ona se nalazi odmah preko puta, tik uz prugu, a ako zanemarimo blatnjav put kojim se do nje dolazi, ona izgleda baš fino lijepo.

Komšije su ovo bile prokomentarisale to što su Jelena i Duško podigli novu kuću.Pa lijepa, lijepa… Kad se ima para, onda se sve može da bude i lijepa. Pare sve mogu da kupe i da sve same riješe. Ni oni nekad nisu imali, ali onda je Duško krenuo u sport i sada može kako se hoće, objašnjava jedan komšija, ali otkriva da njegovi roditelji ipak ne odlaze u ovu novu kuću kad u njoj nikog nema.

ekskluziva.ba